dimecres, 8 d’abril del 2009

De retour à Bruxelles


Ja torno a estar per aquí després d'haver fet una escapada de tres dies a Hollanda amb la Maria, la Vasia i la Souzana, són taaaaaaan precioses! Ha estat un viatge curt però molt ben aprofitat però tornar a casa també s'agraeix! (Si, ahir al final del dia les 4 vam dir que teníem ganes de tornar a casa, el curiós és que casa ara és Bruxelles.... ^^).
Reum del viatge: Amsterdam té molt encant amb els seus canals, ponts, parcs, mil bicis per tot arreu... la veritat que és una ciutat molt maca, però personalment, massa turistes i el rotllo coffe shops i barri vermell no em va gaire. Però va estar molt bé! I Maastricht, tot i que ens va fer un dia horrible (si, el sol ha tornar a desaparèixer), em va encantar. No és gaire gran, no té grans coses per visitar, però no sé, és una ciutat per passejar i té com molta personalitat.

Foto 1: I Amsterdam

Foto 2: Típica foto a Amsterdam...

Foto 3: les nenes! Guapes eh?

Foto 4: al restaurant on vam menjar el millor sushi del món!

Foto 5: Condonerie

Foto 6: Foto artística al Vondel Park

Foto 7: el nostre raconet especial... quins pancakes!

Foto 8: la Vasia i el Rihard a Maastricht

I fins aquí el viatget! La celebració del meu aniversari, tot i que estrany a l'estar lluny de casa, va estar mooolt rebé! "Aniversari feliç" en 6 idiomes diferents, pastissets de fruites per bufar les espelmes, dvd en francès, concerts, riures... tot genial! Si esque són tots molt macos! I demà passat, la mama i el Gaby arriben a Bruxelles!!, així que a fer turisme durant quatre dies i la setmana que ve, Barcelona i Tuníssia!

El temps passa MASSA ràpid... Un petó!

2 comentaris:

  1. Aisssssssssss, va a ser k sí, sí, sí...
    Demà per aquestes hores ja rondarem per l´aeroport i en una estoneta podrem donar-te una força abraçada i un gran petonet (o dos) en directe.

    Ja veig k per Amsterdam us ho heu passat d´allò més bé. No saps com me n´alegro. Només puc dir-te. VISCA L´ERASMUS!!!!! jajajajaja

    T´estimo molt
    Petonetsssssssssssssss

    ResponElimina
  2. ¡Qué bien viven los universitarios!

    ¡Un abrazo!

    ResponElimina