Crec que no escriure res ja que amb les fotos queda tot dit... Sopar balear gràcies al menjar directament arribat de Menorca i Mallorca amb la Maria i el Marc! Sobrassada, formatge, ensaimada, camot (o cameot), carnxua (o algo aproximat...), unes galetes tremendes fetes per la mare del Marc, un pastís de plàtan fet per la Sefi que tela tela i una empanada feta per l'Elena que estava deliciosa! Com us podeu imaginar, vam acabar tots suuuuper tips!
Foto 2: Sobrassada, formatge, el cameot i la carnxua... nyaaaam!
Foto 3: el Marc i la Maria cuinant la sobrassada!
Foto 4: la monstrua de les ensaimades...
A part de la comilona, avui he començat oficialment les vacances de pasqua amb una amenaça de bomba a la uni que ha durat 15 minuts (jajajajaja!) i amb la notícia que tinc l'examen de Théories de la securité el 25 de maig... Així que, a disfrutar tant com es pugui de l'abril (ja ha passat març??! :S) que al maig tocarà reclusió absoluta!!! Costat positiu? Que estaré tot el mes de juny lliure!!!!!! ^^
Per cert.... 18ºC a Bruxelles, toma primavera!!! I demà... un més!
Per cert.... 18ºC a Bruxelles, toma primavera!!! I demà... un més!
Mmmmmmmmmmmmm k booooooooo!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaTreu-me la sobrassada i a la resta un Ex :)))...
Però una cosa.... tu estudies???? de veritat???? o vas per a fer un segon erasmus, eh??? No se jo.... no se jo...
Millor temps a Bruxelles k aquí.... k no canvii k ja queda menys per venir....
Un fort petonet filla meva
T´estimo
FELIÇ ANIVERSARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ResponEliminaLos dos patitos.... 22 ;)
Moltes felicitats de part del Gaby... està darrera meu veient el sopar balear :)) diu.... "que disfrutes muchisimo, que te quiere y un gran beso y abrazo"...
Fins demà, bé fins avui k et trucaré per felicitar-te el mes directe k puc...
T´estimem